Blog

Βούρτσες Παπουτσιών -Εργαλείο για Άψογη Εμφάνιση των Υποδημάτων σου

Στο προηγούμενο άρθρο, αναφερθήκαμε εκτενώς στις μικρότερου μεγέθους βούρτσες. Τονίσαμε, πως αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα που να ανταποκρίνεται στην ποιότητα ενός καλού δερμάτινου υποδήματος,είναι επιτακτικό να αρχίσεις με τα βασικά βουρτσάκια. Μπορείς να τα κατηγοριοποιήσεις ανάλογα με την χρήση τους. Υπάρχουν εκείνα που θα τα χρησιμοποιήσεις στην εφαρμογή μιας κρέμας – βερνίκι της Saphir ή ακόμα και σε «λίπος φώκιας». Και τα άλλα με τα οποία θα καθαρίσεις τα παπούτσια σου. Αυτά τα δεύτερα μπορείς να τα ξεχωρίσεις από την εμφάνιση τους, γιατί κατασκευάζονται από «τρίχα» ορείχαλκου.

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ

Με αυτό το άρθρο, θέλουμε να σου παρουσιάσουμε τις μεγαλύτερες μεγέθους βούρτσες παπουτσιών και θα σου αποκαλύψουμε τις καλύτερες τεχνικές γυαλίσματος. Εφόσον μιλάμε για γυάλισμα, δεν θα μπορούσε να λείπει μια ειδική αναφορά στα βαμβακερά πανιά για αυτήν χρήση.

Βούρτσες Καθαρισμού

Όταν θέλουμε ένα γενικό καθάρισμα από την σκόνη, σε παπούτσια από λείο δέρμα,  πριν την περιποίηση με κρέμες Saphir, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις βούρτσες eco hair, σε μέγεθος 15 cm και 18 cm. Σε αντίθεση με την βούρτσες από φυσική τρίχα αλόγου είναι πιο οικονομικές. Κυρίως θα τις χρησιμοποιήσεις σε υποδήματα από λείο δέρμα και λιγότερο σε δέρμα καστόρι ή σουέτ.

Βούρτσες Παπουτσιών για Γυάλισμα

Ενίοτε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και μια βούρτσα eco hair για το γυάλισμα ενός δερμάτινου παπουτσιού, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα ικανοποιήσει έναν χρήστη με απαιτήσεις. Η ανώτερη ποιότητα μιας βούρτσας με φυσική τρίχα αλόγου είναι η τέλεια επιλογή για εσένα. Υπάρχουν 3 διαφορετικά μεγέθη σε 13.5, σε 15 και 20 cm μήκος. Θα επιλέξεις ,με βάση τον χώρο που έχεις για τα προϊόντα περιποίησης των υποδημάτων σου. Από εμπειρία, μπορούμε να σου μεταφέρουμε ότι μια φαρδιά βούρτσα 20cm θα επιτύχει καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα.

Πώς Θα Πετύχεις Ένα Γυάλισμα Αξιώσεων

 

 

βούρτσα παπουτσιών

 

Καταρχήν, είναι απαραίτητο να αφήσεις την κρέμα μετά την επάλειψη για περίπου 10 λεπτά να απορροφηθεί από το δέρμα. Έπειτα κρατώντας σταθερά την βούρτσα, θα ξεκινήσεις το γυάλισμα με ευθείες και επαναλαμβανόμενες κινήσεις, γυαλίζοντας τμηματικά όλο το παπούτσι.

Ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δώσεις στο μπροστινό τμήμα, που είναι και η «εικόνα» της δουλειάς σου. Η χρηστικότητα των επαναλαμβανόμενων κινήσεων είναι να ζεσταθεί το κερί που περιέχεται, σχεδόν στον σύνολο των προϊόντων Saphir. Αυτό θα δώσει την απαράμιλλη λάμψη που θέλεις να πετύχεις.

Όπως σε όλα τα πράγματα, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Κράτησε στην εξίσωση το τέλειο γυάλισμα και πρόσθεσε την Saphir Medaille D’or Brush. Κατασκευασμένη από εξωτικό ξύλο και κερωμένη με φυσικό τρόπο στο χέρι. Με μαύρες ή φυσικές τρίχες αγριόχοιρου υψηλής ποιότητας. Σχεδιασμένη προσεκτικά για άψογο αποτέλεσμα. Η εργονομική της  λαβή παρέχει σταθερό κράτημα, παρά το μικρό της μέγεθος, κάνοντας την περιποίηση των υποδημάτων μια ξεχωριστή εμπειρία.

Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις βούρτσα, μπορείς να τα καταφέρεις εξίσου καλά και με ένα τμήμα βαμβακερό πανί γυαλίσματος. Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις θαυμάσια πληροφόρηση όσο και άχρηστη. Μια άχρηστη πληροφορία, είναι αυτή που λέει ότι με μια παλιά κάλτσα, φορώντας της στο χέρι γίνεται να γυαλίσεις τα παπούτσια σου σωστά. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Η απάντηση είναι όχι! Επέλεξε σωστά, το βαμβακερό πανί Doyens που κατασκευάστηκε ειδικά για αυτήν την χρήση! Πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας ένα τμήμα του πανιού στο μέγεθος της παλάμης και κάνοντας κυκλικές κινήσεις, θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα που θέλεις.

Οργάνωσε τη Φροντίδα των Παπουτσιών σου 

βούρτσες παπουτσιών

 

Κάνε την σωστή κίνηση και οργάνωσε τη συλλογή σου, με τα προϊόντα περιποίησης και τα κατάλληλα αξεσουάρ που χρειάζεσαι. Στο κάτω κάτω, είναι πιο συμφέρον να φροντίζεις ο ίδιος τα δερμάτινα υποδήματα σου, από το να τα εμπιστευτείς σε κάποιον που δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα σου παρουσιάσει. Διατήρησε μόνος σου την άψογη εμφάνιση σου, ξεκινώντας από τα παπούτσια σου!