Αλλαγή vibram
Mία πρόσφατη μελέτη στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ κατέδειξε ότι οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με το φυσικό στοιχείο, νιώθουν ευεξία και μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή. Όσοι από εμάς το κάνουμε, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αλήθεια αυτών των αποτελεσμάτων.

Σε τέτοιου είδους εξορμήσεις το πλέον απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού μας είναι τα παπούτσια μας ( ορειβατικά, κυνηγίου, trekking).  Οπότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα : Πόσο καλά συντηρημένα είναι;

Από την άλλη πλευρά, πόσοι από εμάς γνωρίζουν οτι, κάποια υλικά υποδημάτων έχουν ημερομηνία λήξης. Σε αυτή  την περίπτωση : " μπορούν να επισκευαστούν";

Ας κάνουμε την σωστή επιλογή, τόσο ξεχωριστή όσο οι Doyens. 

Το άριστα εκπαιδευμένο, τεχνικό τμήμα του Doyens Club θα αναλάβει την σωστή προετοιμασία και ολοκλήρωση την επισκευής ή συντήρησης μόνο με γνήσια προϊόντα Vibram
 .

Τεχνικό σκέλος


Ίσως από προσωπική εμπειρία θα γνωρίζετε ότι μετά από κάποιο διάστημα η σόλα στα ορειβατικά μποτάκια και τα παπούτσια κυνηγιού αρχίζει να πολυμερίζεται.

Συνήθως η σόλα τέτοιων υποδημάτων αποτελείται από 2 τμήματα α) το τελευταίο, το οποίο έρχεται σε επαφή με το έδαφος και β) το ενδιάμεσο τμήμα (υπόστρωμα) το οποίο 
κατασκευάζεται συνήθως από πολυουρεθάνη. Ο λόγος ύπαρξης του είναι ότι απορροφά καλύτερα τους κραδασμούς. Αυτό όμως έχει χρόνο ζωής, περίπου 5-7 χρόνια, από την ημερομηνία παραγωγής.

Σε άλλες περιπτώσεις η ανάγκη αλλαγής σόλας οφείλεται στην φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης και καταπόνησης που υφίστανται τα δερμάτινα μποτάκια.


Μεταφορικά


Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα είναι το να αποσταλεί και να παραληφθεί το ζευγάρι των παπουτσιών μας. Αυτό θα πρέπει να γίνει με ασφάλεια, εύκολα και οικονομικά.

Η διαδικασία που ακολουθούμε πληρεί όλα τα κριτήρια. Γίνεται μέσω εταιρίας courier με την οποία έχουμε σύμβαση. Για αυτό το λόγο, ως πελάτες, ξέρουμε πάντα μέσω του track code σε πιο σημείο της διαδρομής βρίσκεται το πακέτο. Επίσης υπάρχει άμεση ενημέρωση από το τεχνικό τμήμα για όλες τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται. Και φυσικά το κόστος παραμένει χαμηλό. 


Εναλλακτικά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ.
 

Read Also
  • Αντρικά - Σόλα & Τακούνι

    Αντρικά - Σόλα & Τακούνι

 
 

Το καλάθι αγορών μου

 

0 προϊόντα - 0.00