Blog

Επιδιόρθωση, Όχι Αντικατάσταση Υποδημάτων – Αξίζει!

Λάτρεψες εκείνα τα δερμάτινα παπούτσια από την πρώτη στιγμή που τα είδες στη βιτρίνα. Τα φόρεσες στα επαγγελματικά ραντεβού, σε νυχτερινές εξόδους, σε επίσημες εμφανίσεις. Τι και αν η τιμή τους ήταν υψηλή; Σε αντάμειψαν όχι μόνο με στιλ αλλά πολύ περισσότερο με άνεση. Όμως, ακόμη και τα πιο ποιοτικά παπούτσια κάποια στιγμή φθείρονται. Και τώρα; Θα τα αποχαιρετήσεις ψάχνοντας ένα καινούργιο αντάξιό τους ζευγάρι;

Όχι βέβαια. Απλώς θα υιοθετήσεις το μότο «Επιδιόρθωση, όχι αντικατάσταση». Ήτοι, τα ποιοτικά μας παπούτσια τα αγαπάμε και τα κρατάμε, και τους δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία και αρκετή ακόμη παράταση ζωής. Γιατί; Γιατί μπορούμε. Γιατί πιο συγκεκριμένα μπορούν οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του Doyens Club οι οποίοι ξέρουν άριστα την τέχνη του να δίνουν φιλί ζωής σε όλα τα υποδήματα. Πόσο μάλλον σε εκείνα που έχουν ήδη τις προδιαγραφές, καθώς από την κατασκευή τους έχουν δημιουργηθεί με τα πιο εκλεκτά υλικά.

 

Επιδιόρθωση παπουτσιών

Επιδιόρθωση Υποδημάτων στο Doyens Club

Στο Doyens Club όπου η αγάπη για το ποιοτικό παπούτσι είναι εμφανής, τα φθαρμένα αλλά πολύτιμα παπούτσια σου όχι μόνο μπορούν να επιδιορθωθούν. Αλλά αν το επιθυμείς, μπορούν να αποκτήσουν και νέο στιλ. Έτσι, θα είναι σαν να αγόρασες στ’ αλήθεια καινούργιο ζευγάρι ακριβά παπούτσια. Με τη διαφορά ότι θα έχεις στα πόδια σου την άνεση που απολάμβανες και πριν.

Μήπως λοιπόν τα εκλεκτά σου υποδήματα χρειάζονται αλλαγή σόλας; Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές καθώς στο Doyen’s Club με το χαρακτηριστικό σήμα Vibram Repair Point μπορείς να πατάς στις καλύτερες σόλες του κόσμου. Μάλιστα, με την ποικιλία των σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτει η διάσημη ιταλική εταιρεία τα παπούτσια σου μπορούν να αποκτήσουν περισσότερο στιλ αλλά και αξία. Πέρα άλλωστε από τη γενικότερη αναζωογόνηση μπορείς να τα ενισχύσεις με αδιαβροχοποίηση κάνοντάς τα ακόμη πιο γερά και ανθεκτικά στο νερό.

 

Επιδιόρθωση

Μήπως το πρόβλημα είναι κάποιο σκίσιμο ή και φθορά στο δέρμα; Κανένας ενδοιασμός. Οι τεχνίτες του Doyens Club θα φροντίσουν και πάλι να ραφτούν προσεκτικά και να περιποιηθούν το δέρμα χαρίζοντάς του την αρχική του γοητεία. Δεν αποκλείεται φυσικά να αντιληφθείς ότι τα παπούτσια σου μετά την επιδιόρθωση είναι ακόμη καλύτερα και από τότε που τα πρωτοέβγαλες από το κουτί.

Μη στερείσαι επομένως αυτή τη χαρά να ξαναπάρεις στα χέρια σου τα παλιά καλά σου παπούτσια, πιο καινούργια από ποτέ. Ακόμη και αν δεν ζεις στην περιοχή της Κορινθίας, αρκεί ένα τηλεφώνημα στο Doyens Club για να σε κατευθύνουμε για τη διαδικασία τόσο της επιδιόρθωσης όσο και της αποστολής-παραλαβής.