Blog

Σουέτ Παπούτσια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022

Ποια τάση θα κάνει την εμφάνιση της στα αντρικά υποδήματα για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019;

Σπάζοντας τα στερεότυπα γύρω από την κλασσική μορφή των ανδρικών loafer, τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους με τις συνηθισμένες φούντες, την φετινή σεζόν θα δούμε να κυκλοφορούν ακόμα περισσότερα loafers, κοντά στην πρόταση της εταιρίας κατασκευής δερμάτινων παπουτσιών Crockett & Jones.

Το είδος του δέρματος που θα χρησιμοποιηθεί ως επί το πλείστον είναι το σουέτ, που από πολλούς θεωρείτε ως ο ηγέτης της καλοκαιρινής περιόδου. Ωστόσο ίσως αναρωτιέσαι πιο χρώμα να διαλέξω; Θέλεις να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου αλλά όχι να γίνεις το αντικείμενο συζήτησης.

Ιδιαίτερα χρώματα ,τα οποία δεν αναφέρονται αλλά μόνο περιγράφονται, όπως το Mushroom – μπεζ, Snuff – καφέ και Ocean – μπλε. Αν επικρατεί μια σύγχυση αναφορικά με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις, μην ανησυχείς, οι φωτογραφίες θα σε βοηθήσουν να τις εντοπίσεις ακριβώς.

Το σχέδιο παραμένει κλασσικό και η «μύτη» του παπουτσιού είναι σε κανονική γραμμή.

Επίτρεψε μου να κάνω μια προσωπική πρόταση, γιατί από την πρώτη στιγμή μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το μπεζ στην απόχρωση του μανιταριού. Θα συνδυάσει τέλεια μια καλοκαιρινή εμφάνιση, για την απογευματινή σου βόλτα στα σοκάκια κάποιου Ελληνικού νησιού.

Βέβαια και  η μπλε απόχρωση με τις καφέ λεπτομέρειες στην σόλα από λάστιχο, μπορεί να δώσει ένα ξεχωριστό τόνο για το ντύσιμο σου και μετά το καλοκαίρι. Αν είσαι σε δίλημμα απλά διάλεξε και τις δυο.

 

Διάβασε επίσης κάτι που θα σου είναι πολύ χρήσιμο :
Πως καθαρίζω τα καστόρινα – σουέτ παπούτσια μου;

 

Το άρθρο είναι βασισμένο στην συλλογή των υποδημάτων της εταιρίας www.crockettandjones.com