Blog

Κάνε τα Λευκά σου Παπούτσια σαν Καινούργια !

Από τις πιο all time classic επιλογές casual παπουτσιών είναι το άσπρα αθλητικά παπούτσια. Ειδικά τώρα, ένα βήμα πριν μπει η άνοιξη. Ωστόσο πως θα δείχνει η εμφάνιση σου αν δεν είναι καθαρά λευκά;

Ειδικά για κάποιους από εμάς που είμαστε “λίγο” αμελείς και τα βάλαμε βρώμικα στην ντουλάπα μας την προηγούμενη σεζόν, υπάρχει λύση!

Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσετε ένα γαλάκτωμα καθαρισμού υποδημάτων ή καθαριστικό για δέρματα, σε υγρή μορφή. Αυτό θα απαιτήσει λιγότερη προσπάθεια από μέρους σου στο να καθαριστούν τα σημεία με έντονους λεκέδες.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι το Super White. Με ειδική σύνθεση για να καθαρίζει και τους ποιο σκληρούς λεκέδες, αναλαμβάνει την δύσκολη δουλεία για λογαριασμό σου. Είναι ειδικό για λείο δέρμα, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε άσπρα αθλητικά παπούτσια από συνθετικό δέρμα και πάνινα.

Η χρήση του είναι εύκολη και δεν θα απαιτήσει περισσότερο από 3΄. Δες τις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν, για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Πώς να το χρησιμοποιήσω;

  1. Καθαρίστε το δέρμα από την σκόνη βουρτσίζοντας με μια βούρτσα.
  2. Ανακινείστε την συσκευασία καλά πριν την χρήση.
  3. Ποτίστε το σφουγγαράκι πιέζοντας ελαφρά και με απαλές κυκλικές κινήσεις βάψτε ένα ένα τα υποδήματα σας.
  4. Αφήστε τα, να στεγνώσουν και επαναλάβετε αν κριθεί αναγκαίο, ανάλογα με την φθορά τους.

Επίσης σου προτείνουμε να διαβάσεις το πώς ένα δύσκολο πρόβλημα γίνεται «παιχνιδάκι»,  δηλαδή οι κιτρινισμένες σόλες να γίνουν πάλι άσπρες στο άρθρο – Λευκά Sneakers για Πάντα !

Δοκίμασε το και δώσε στα άσπρα αθλητικά παπούτσια σου νέα πνοή. Γιατί μπορείς να κάνεις την διαφορά στην εμφάνιση σου με απλά πράγματα, όπως τα ολόλευκα  παπούτσια σου!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο προϊόν να διαλέξετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email – bedoyen@thedoyensclub.gr – επισυνάπτοντας σχετικές φωτογραφίες και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Προτεινόμενα Προϊόντα

16 thoughts on “Κάνε τα Λευκά σου Παπούτσια σαν Καινούργια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *